Tájékoztató

 

A honlapunkon megjelenő adatokról
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat
Termékgarancia
Könyvárak
Postai utánvét

A honlapunkon megjelenő adatokról

Oldalainkon megjelenő információk a Medio Kiadó tulajdonát képezik. Ezen információknak kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használata megengedett. Így egyes képek, szövegek, filmek magán célra letölthetők. Az itt található anyagokat a látogató nem jogosult módosítani, újra előállítani, vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. Adatainkat a legnagyobb gondosság mellett állítottuk össze, de esetleges hibák előfordulhatnak.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A Medio Kiadó a rendelés vagy a hírlevélre feliratkozás során birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek csak a kézbesítéshez, szállításhoz, levelezéshez feltétlenül szükséges mértékben és módon adja át.

Termékgarancia

A megrendelt könyvekre szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban vagy telefonon tájékoztassa a Medio Kiadót. Hibás teljesítés esetén a megrendelt könyvet kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, a megrendeléstől elállhat, és kérheti a kifizetett összeg visszatérítését. A kézbesítés során esetlegesen bekövetkező károkért a kiadó nem vállal felelősséget.

Könyvárak

Ha közvetlenül a kiadótól vásárol, a Medio Kiadó kedvezményt biztosít minden könyve árából. Amennyiben a kiadó egyéb kedvezményt, akciót, időszakos árleszállítást hirdet meg, abban tisztázza az internetes vásárlók esetleges további kedvezményeit. Ha időben szeretne értesülni kedvezményeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva.

Viszonteladó partnereinket kérjük, hogy elérhetőségeink valamelyikén vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Postai kézbesítés

A Medio Kiadó vállalja, hogy a megrendelt könyveket raktárából legkésőbb a megrendelés kézhezvételét követő 15 napon belül – de minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt – az Ön részére postai úton megküldi.

Előfordulhat, hogy egy időben több vásárló rendeli meg ugyanazt a kötetet, vagy nem tudjuk azonnal pótolni a kifogyó könyveket, ez esetenként ideiglenes készlethiányt okozhat..